Pres puthje nga...
+22
Labja
Leo_uk
Binni
Gjilanasi
kasperi
Єямєℓiиdå
T_o_n_i
EMI
valtori
Malsori
Lazdrane
WebMaster
Arabela
GocaOgel
Neta E
il conte
bobi 10
Maksi
Arian 123
bekimi
Erion N
Xhan
26 posters
Faqja 5 e 12
Faqja 5 e 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Pres puthje nga...
First topic message reminder :
une spo pres nga askush hiq
une spo pres nga askush hiq
Xhan- Princeshë
- Postime : 4302
Gjinia :
Anëtarësuar : 21/11/2012
Re: Pres puthje nga...
nga neta ama as ti sme njeh mua neta un esi puthi te gjitha vajzat por vetem nje por hyn ne mp te tregoj diqka
bekimi- V.I.P Anëtarë
- Postime : 1897
Gjinia :
Anëtarësuar : 03/08/2012
Mosha : 46
Ok Bekimi,menjeherebekimi shkruajti:nga neta ama as ti sme njeh mua neta un esi puthi te gjitha vajzat por vetem nje por hyn ne mp te tregoj diqka
Pres puthje nga cunat e bukur
Lazdrane- Princeshë
- Vendbanimi : Berlin City
Postime : 1458
Gjinia :
Anëtarësuar : 08/12/2012
Mosha : 34
Nga aii engjulli im
Xhan- Princeshë
Gjinia :
nga asnje nga interneti..dua puthje te verteta [You must be registered and logged in to see this image.]
Erion N- Legjendë
- Vendbanimi : Boston
Postime : 597
Gjinia :
Anëtarësuar : 08/11/2012
Mosha : 39
Hobi : Shume--> pasion kitarat
Me trego se ne c'ore i do ato [You must be registered and logged in to see this image.]Erion N shkruajti:nga asnje nga interneti..dua puthje te verteta [You must be registered and logged in to see this image.]
Nga dikush qe i bjen nder mend per mua.
Arian 123- Legjendë
- Vendbanimi : Hamburg
Postime : 2998
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/09/2012
Mosha : 50
Hobi : Tenis,Bowling,Sport.
Ja urdhero Arian,do te freskoj ne kete mengjes [You must be registered and logged in to see this image.]Arian 123 shkruajti:Nga dikush qe i bjen nder mend per mua.
nga nusja ime
bekimi- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Jo jo ..nga asnje...ska ngel gje per mua ketu....
il conte- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5371
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2011
Mosha : 42
Hobi : cinema & calcio.formula uno
pres nje puthje nga xhan [You must be registered and logged in to see this image.]
Malsori- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Gjermani
Postime : 1966
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/10/2010
Mosha : 53
Hobi : Lexim, sport, punë
Pres puthje nga nje bukurosh
Lazdrane- Princeshë
Gjinia :
nga amorja edhe un
Xhan- Princeshë
Gjinia :
nga postusja e fundit
Malsori- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Gjermani
Postime : 1966
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/10/2010
Mosha : 53
Hobi : Lexim, sport, punë
Nga ai Cuni
Lazdrane- Princeshë
Gjinia :
nga kjo siper
bekimi- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Lazdrane shkruajti:Pres puthje nga nje bukurosh
tani une jam bukuroshi po nuk te puthe pa hequr kete foton
valtori- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : ne havana
Postime : 2505
Gjinia :
Anëtarësuar : 13/12/2011
Mosha : 43
Hobi : te ngacmoj inteligjentet
Ty te kemi don zhuan [You must be registered and logged in to see this image.]valtori shkruajti:Lazdrane shkruajti:Pres puthje nga nje bukurosh [You must be registered and logged in to see this image.]
tani une jam bukuroshi po nuk te puthe pa hequr kete foton [You must be registered and logged in to see this image.]
Neta shkruajti:Ty te kemi don zhuan [You must be registered and logged in to see this image.]valtori shkruajti:Lazdrane shkruajti:Pres puthje nga nje bukurosh [You must be registered and logged in to see this image.]
tani une jam bukuroshi po nuk te puthe pa hequr kete foton [You must be registered and logged in to see this image.]
cfar halli ke ti sjam con zhuan une jam djal i mire
valtori- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Po e di qe je djal i mire,mos m'a thuaj kete gje,sepse te njoh qe 4 vite [You must be registered and logged in to see this image.]...Dhe siduket Lazdranaj eshte me fat qe shijon puthjet tua [You must be registered and logged in to see this image.]valtori shkruajti:Neta shkruajti:Ty te kemi don zhuan [You must be registered and logged in to see this image.]valtori shkruajti:Lazdrane shkruajti:Pres puthje nga nje bukurosh [You must be registered and logged in to see this image.]
cfar halli ke ti sjam con zhuan une jam djal i mire [You must be registered and logged in to see this image.]
Neta shkruajti:Po e di qe je djal i mire,mos m'a thuaj kete gje,sepse te njoh qe 4 vite [You must be registered and logged in to see this image.]...Dhe siduket Lazdranaj eshte me fat qe shijon puthjet tua [You must be registered and logged in to see this image.]valtori shkruajti:Neta shkruajti:Ty te kemi don zhuan [You must be registered and logged in to see this image.]valtori shkruajti:Lazdrane shkruajti:Pres puthje nga nje bukurosh [You must be registered and logged in to see this image.]
cfar halli ke ti sjam con zhuan une jam djal i mire [You must be registered and logged in to see this image.]
neta une skam puthur gje mos me akuzo kote ok
valtori- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Pres puthje nga ai qe e dashuroj dhe me dashurone
Lazdrane- Princeshë
Gjinia :
Une s'po them gje,vetem se pash qe buzet te sherqisnin disi nga se ishin Lagur nga puthja e Lazdranes [You must be registered and logged in to see this image.]valtori shkruajti:Neta shkruajti:Po e di qe je djal i mire,mos m'a thuaj kete gje,sepse te njoh qe 4 vite [You must be registered and logged in to see this image.]...Dhe siduket Lazdranaj eshte me fat qe shijon puthjet tua [You must be registered and logged in to see this image.]valtori shkruajti:Neta shkruajti:Ty te kemi don zhuan [You must be registered and logged in to see this image.]valtori shkruajti:Lazdrane shkruajti:Pres puthje nga nje bukurosh [You must be registered and logged in to see this image.]
neta une skam puthur gje mos me akuzo kote ok [You must be registered and logged in to see this image.]
.............................nga Neta.
Arian 123- Legjendë
Gjinia :
Neta shkruajti:Une s'po them gje,vetem se pash qe buzet te sherqisnin disi nga se ishin Lagur nga puthja e Lazdranes [You must be registered and logged in to see this image.]valtori shkruajti:Neta shkruajti:Po e di qe je djal i mire,mos m'a thuaj kete gje,sepse te njoh qe 4 vite [You must be registered and logged in to see this image.]...Dhe siduket Lazdranaj eshte me fat qe shijon puthjet tua [You must be registered and logged in to see this image.]valtori shkruajti:Neta shkruajti:Ty te kemi don zhuan [You must be registered and logged in to see this image.]valtori shkruajti:Lazdrane shkruajti:Pres puthje nga nje bukurosh [You must be registered and logged in to see this image.]
neta une skam puthur gje mos me akuzo kote ok [You must be registered and logged in to see this image.]
po po skam puthur gje pyete lazdranen ajo thot qe eshte ne gjermani berlin une tiran ku puthjet
valtori- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Neta shkruajti:Une s'po them gje,vetem se pash qe buzet te sherqisnin disi nga se ishin Lagur nga puthja e Lazdranes [You must be registered and logged in to see this image.]valtori shkruajti:Neta shkruajti:Po e di qe je djal i mire,mos m'a thuaj kete gje,sepse te njoh qe 4 vite [You must be registered and logged in to see this image.]...Dhe siduket Lazdranaj eshte me fat qe shijon puthjet tua [You must be registered and logged in to see this image.]valtori shkruajti:Neta shkruajti:Ty te kemi don zhuan [You must be registered and logged in to see this image.]valtori shkruajti:Lazdrane shkruajti:Pres puthje nga nje bukurosh [You must be registered and logged in to see this image.]
jo mi cemla un nuk kam deshir te dhuroj puthje me korospodenca se ato nuk me terhjekin aspak kam deshir qe te puth live qe te shkrihem krejt
Lazdrane- Princeshë
Gjinia :
a une veq po puthem valla
Xhan- Princeshë
Gjinia :
lazdrana ashtu jam edhe une po si i behet apo te pres rradhen une ose kur te bjer rruga nga shqiperia ty
valtori- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Ok xemla,ik me avion dhe te con direkt ke shpija e Valtori dhe me pastaj shkrihesh se puthuri...Valtori eshte cun flori [You must be registered and logged in to see this image.]Lazdrane shkruajti:Neta shkruajti:Une s'po them gje,vetem se pash qe buzet te sherqisnin disi nga se ishin Lagur nga puthja e Lazdranes [You must be registered and logged in to see this image.]valtori shkruajti:Neta shkruajti:Po e di qe je djal i mire,mos m'a thuaj kete gje,sepse te njoh qe 4 vite [You must be registered and logged in to see this image.]...Dhe siduket Lazdranaj eshte me fat qe shijon puthjet tua [You must be registered and logged in to see this image.]valtori shkruajti:Neta shkruajti:Ty te kemi don zhuan [You must be registered and logged in to see this image.]valtori shkruajti:Lazdrane shkruajti:Pres puthje nga nje bukurosh [You must be registered and logged in to see this image.]
jo mi cemla un nuk kam deshir te dhuroj puthje me korospodenca se ato nuk me terhjekin aspak kam deshir qe te puth live qe te shkrihem krejt [You must be registered and logged in to see this image.]
Ti mos prit puthje por jep puthje Xhan,kandidate ke mjafte pa perjashtuar as mua.
Arian 123- Legjendë
Gjinia :
Arian 123 shkruajti:Ti mos prit puthje por jep puthje Xhan,kandidate ke mjafte pa perjashtuar as mua.
ty nje puq ne faqeee
Xhan- Princeshë
Gjinia :
Neta shkruajti:Ok xemla,ik me avion dhe te con direkt ke shpija e Valtori dhe me pastaj shkrihesh se puthuri...Valtori eshte cun flori [You must be registered and logged in to see this image.]Lazdrane shkruajti:Neta shkruajti:Une s'po them gje,vetem se pash qe buzet te sherqisnin disi nga se ishin Lagur nga puthja e Lazdranes [You must be registered and logged in to see this image.]valtori shkruajti:Neta shkruajti:Po e di qe je djal i mire,mos m'a thuaj kete gje,sepse te njoh qe 4 vite [You must be registered and logged in to see this image.]...Dhe siduket Lazdranaj eshte me fat qe shijon puthjet tua [You must be registered and logged in to see this image.]valtori shkruajti:Neta shkruajti:Ty te kemi don zhuan [You must be registered and logged in to see this image.]valtori shkruajti:Lazdrane shkruajti:Pres puthje nga nje bukurosh [You must be registered and logged in to see this image.]
jo mi cemla un nuk kam deshir te dhuroj puthje me korospodenca se ato nuk me terhjekin aspak kam deshir qe te puth live qe te shkrihem krejt [You must be registered and logged in to see this image.]
pse mi cemla ake provouar puthjet e Valtorit ti ndonjhere a syri vockel sla edhe ti kende pa e provu mua me behet cefi vetum un dua live jo korospodenca se sme bejn pershtypje ato vetum shkronja esht nuk kam epshe un per shkronja
Edituar për herë të fundit nga Lazdrane në Sun 9 Dec 2012 - 6:53, edituar 1 herë gjithsej
Lazdrane- Princeshë
Gjinia :
Arian 123- Legjendë
Gjinia :
pi marres qfar filloi ktu parit a i keni lexuar rregullat mor hejjjjjjj
Xhan- Princeshë
Gjinia :
Xhan shkruajti:Arian 123 shkruajti:Ti mos prit puthje por jep puthje Xhan,kandidate ke mjafte pa perjashtuar as mua.
ty nje puq ne faqeee
Flm Xhan.
Per ty Xhan.
Arian 123- Legjendë
Gjinia :
Arian 123 shkruajti:Xhan shkruajti:Arian 123 shkruajti:Ti mos prit puthje por jep puthje Xhan,kandidate ke mjafte pa perjashtuar as mua.
ty nje puq ne faqeee
Flm Xhan.
Per ty Xhan.
sps Ariani .... por te jemi te marum vesh se siii
Xhan- Princeshë
Gjinia :
Faqja 5 e 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Faqja 5 e 12
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi