A Është Lidhja Juaj E Shëndetshme? Testojeni!
2 posters
Faqja 1 e 1
A Është Lidhja Juaj E Shëndetshme? Testojeni!
Duket se dashuria nuk ka receta mrekullie, por ka disa përbërës të cilat mund ta bëjnë një lidhje të zgjatë më shumë.
Zbuloni kontrollin që duhet të bëni për të parë nëse lidhja juaj po ecën si duhet.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Keni dëshirë që lidhja mes jush të ecë?
Është ndryshe të kesh dëshirë që lidhja të ecë mirë dhe të jesh mirë derisa lidhja të vazhdojë. Duhet të keni besim tek marrëdhënia në çift dhe të bëni gjithçka që gjërat të ecin si duhet.
Jeni ju vetvetja?
A e doni? Në rregull. Jeni të gatshëm të bëni gjithçka për ta pasur pranë? Bëni atë që ndjeni!
A e pranoni ju ashtu si ai është?
Gjërat do ishin më të thjeshta nëse ai do kishte disa cilësi më tepër? Epo ja që ai i tillë është. Pranojeni ashtu si është ose nuk do kaloni shumë kohë bashkë.
A jeni të vetëdijshëm se dashuria ka disa limite?
Mos kërkoni gjëra të pamundura sepse rrezikoni të prisni gjatë dhe të mos merrni asgjë. Diskutoni hapur me të dhe shprehini dëshirat tuaja.
bota-shqip
Zbuloni kontrollin që duhet të bëni për të parë nëse lidhja juaj po ecën si duhet.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Keni dëshirë që lidhja mes jush të ecë?
Është ndryshe të kesh dëshirë që lidhja të ecë mirë dhe të jesh mirë derisa lidhja të vazhdojë. Duhet të keni besim tek marrëdhënia në çift dhe të bëni gjithçka që gjërat të ecin si duhet.
Jeni ju vetvetja?
A e doni? Në rregull. Jeni të gatshëm të bëni gjithçka për ta pasur pranë? Bëni atë që ndjeni!
Gjërat do ishin më të thjeshta nëse ai do kishte disa cilësi më tepër? Epo ja që ai i tillë është. Pranojeni ashtu si është ose nuk do kaloni shumë kohë bashkë.
A jeni të vetëdijshëm se dashuria ka disa limite?
Mos kërkoni gjëra të pamundura sepse rrezikoni të prisni gjatë dhe të mos merrni asgjë. Diskutoni hapur me të dhe shprehini dëshirat tuaja.
bota-shqip
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
Re: A Është Lidhja Juaj E Shëndetshme? Testojeni!
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Deshironi qe lidhja juaj te kete sukses, ja disa keshilla
» Sa është e shëndetshme buka që blejmë
» Të qash është e shëndetshme – ja përse!
» Kjo është receta për lëkurë të shëndetshme
» Sharja është shprehi e keqe, por e shëndetshme
» Sa është e shëndetshme buka që blejmë
» Të qash është e shëndetshme – ja përse!
» Kjo është receta për lëkurë të shëndetshme
» Sharja është shprehi e keqe, por e shëndetshme
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi