Djemt pyesin - Vajzat përgjigjen ?
+65
Lazdrane
Princ
bekimi
Neta E
Xhan
GocaOgel
Arian 123
An0nim
il conte
Anakonda
eGo0sTyle
mixer
mona
Aяtємιѕα
Erii
enis
Eliana
Maksi
Durrsaku
Leo_uk
dajti modh
Daku
Docteur
Arabela
EpiKada
Selda
Ajo goca
enigma
Gata
Yll Qielli
T_o_n_i
Katniss
Prada
Tonii
Amazone
Lolita
Єямєℓiиdå
Anila
**Jeta**
Golden
Shamikuqja
albushi
Naki
Darius
Aqka
Moza
Emona
LaDescarada
Sergio
Binni
/:UserCode"
Ambra
aLbinna.
pexha
Shaban Cakolli
kasperi
xhoni_bravo
Vellai
WebMaster
genaro gattuso
Ardii
Ariel
Hera
Aristogata
Poeti Dhimbjes
69 posters
Faqja 17 e 17
Faqja 17 e 17 • 1 ... 10 ... 15, 16, 17
Djemt pyesin - Vajzat përgjigjen ?
First topic message reminder :
Ne kete teme, do te zbatojme nje tjeter rregull, nga se ne shumicen e temave te kete forum.
Kjo eshte nje teme Pyetje - Pergjigje ku:
Te drejten per te bere pyetje e kane vetem anetaret djem, dhe te drejten per te dhene pergjigje e kane vetem anetaret vajza.
Eshte shume e thjeshte, dhe nuk asgje per te mos u moskuptuar, ndaj ju lutem respektoni rregullin e temes, sepse postimet pa vlere, do te fshihen menjehere.
Sinqerishte:
Saimiri...
Ne kete teme, do te zbatojme nje tjeter rregull, nga se ne shumicen e temave te kete forum.
Kjo eshte nje teme Pyetje - Pergjigje ku:
Te drejten per te bere pyetje e kane vetem anetaret djem, dhe te drejten per te dhene pergjigje e kane vetem anetaret vajza.
Eshte shume e thjeshte, dhe nuk asgje per te mos u moskuptuar, ndaj ju lutem respektoni rregullin e temes, sepse postimet pa vlere, do te fshihen menjehere.
Sinqerishte:
Saimiri...
Re: Djemt pyesin - Vajzat përgjigjen ?
Ariel shkruajti:E pse thojn kshu per juve...apo paska hyp tangerlliku modh n'Kosove tani me demokracine hahahah
a din pse ju thojn...sepse kur vin prej gjermanie, zvicre apo kudo prej jashtit, vin se kishe e kan ndor krejt kosoven...sjkurt e shqip: FRYHEN ne qytet me vozit kerr ju nihet muzika shqipe full...kishe pe kallim hahah
ps: edhe une e jashtit jam mos me kqkuptoni, thjesht po e them realitetin:P
LaDescarada- Princeshë
- Postime : 11767
Gjinia :
Anëtarësuar : 29/12/2009
hajde tani ju goca pergj kesaj pyetjes qe me tundon prej kohesh.....
pse kur shkon ne tualet 1 femer iken e shoqeruar nga 1 goc tjeter ...se se kam kuptu kurre kete levizjen e femrava kur shkojn ne tualet
pse kur shkon ne tualet 1 femer iken e shoqeruar nga 1 goc tjeter ...se se kam kuptu kurre kete levizjen e femrava kur shkojn ne tualet
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 18036
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/05/2009
pergjigjeje nuk ka interesante ne kete pytje tuajen ahahahaha e kem zakon ashtu , por kur jemi me te vogla nen moshen 20 vjec e bejme kete qe edhe mua me ka ndodhen jo nje here po shum here te jem bashk me nje shoqen time aty mbrenda tauletit , kur dojshim pak per tu shminkuar nese pinim cigare e keto , se diqka tjeter nuk ka nese hyn dy femra bashk ne tualet ,,, nese nuk jan n ga ato , po e edin ti mo toni ahahahahahaha
Xhan- Princeshë
- Postime : 4302
Gjinia :
Anëtarësuar : 21/11/2012
prap se kuptoj...do doja 1 pergj tjeter me bindesie ...kjo ishte pergj sa me i rreshkit pyetjes [You must be registered and logged in to see this image.]
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
T_o_n_i shkruajti:prap se kuptoj...do doja 1 pergj tjeter me bindesie ...kjo ishte pergj sa me i rreshkit pyetjes [You must be registered and logged in to see this image.]
ahahahahahahah vallahit jo nuk eshte sa per me i rreshkit pytjes , por kur ishim edhe met vogla se 15 vjet , aty tregonim njera tjetres se si kemi zenen mu rriten e mu bo sikur cogat e mdha , se kurgjo tjeter nuk benim
Xhan- Princeshë
Gjinia :
po he 1 here ia tregove....po heren tjeter cfare i tregoje se nuk rritesh cdo dite e nuk ke ndryshime cdo dite
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
po ti mos mendo per gjdo ti te jem mbrenda bashk me nje shoqe , ne heren tjeter kami treguar se si po zhvillohen gjerat jo mue ma shum e ty ma pak
Xhan- Princeshë
Gjinia :
ok por prap mirpres ndonje femer tjeter me pergj e pyetjes time se prap e kam te paqart
T_o_n_i- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Po i pergjigjem une Toni...Varet nga femra,por me shume iken per te vene grim,per te pire cigare,per t'u shikuar ne pasqyr,per te folur ne tel..S'ka gje tjeter pervec ketyre qe i pemdenda,se besojT_o_n_i shkruajti:hajde tani ju goca pergj kesaj pyetjes qe me tundon prej kohesh.....
T_o_n_i shkruajti:hajde tani ju goca pergj kesaj pyetjes qe me tundon prej kohesh.....
Une shkoj vetem gjithmone, vec nqs kur jam me shoqerine, ndodh qe dhe dikujt tjeter i pshton per njehere me mua[You must be registered and logged in to see this image.] atehere shkojme te dyja....
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Vajza sa mendoni se jane vajzat te pavarura ne vendimet e tyre ne ditet e sotme.A kane ndonje pengese sot.sa ka arrite emncipimi sote.Jepne Nje vleresim nga numri 1 deri ne 10.
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Nese kane pavarsi ekonomike...mund te them 10.
Nese akoma varen nga prindi...normal qe pa miratimin e prindit nuk ben dot gje....ne konsensus bashke.
Nese akoma varen nga prindi...normal qe pa miratimin e prindit nuk ben dot gje....ne konsensus bashke.
Goca sa ju pelqejn Serialet edhe nese ndodh nje serial nuk e percjellni a beheni nervoz
Malsori- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Gjermani
Postime : 1966
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/10/2010
Mosha : 53
Hobi : Lexim, sport, punë
Rastis qe shoh nja dy seri ne fillim...nja dy ne mes...dhe te parafundit dhe te fundit nese i kap dhe e kuptoj gjith serialin skam nerva me i ndjek perdite....se skam dhe mundesi se dal e sjam lidh ne shpi....
Kur jam ne shpi paradite zakonisht shoh dokumentaret shume dhe Fashion Tv dhe World Tv....tani se fundmi dhe Living Tv.
Kur jam ne shpi paradite zakonisht shoh dokumentaret shume dhe Fashion Tv dhe World Tv....tani se fundmi dhe Living Tv.
Zakonisht Femrat bejn ushqimin se edhe ju ka hije ,pyetja ime ju pelqen me shume ushqimi qe pregaditeni vet apo kur dikush ju sjell ne sofer te gatshme
Malsori- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Malsori shkruajti:Zakonisht Femrat bejn ushqimin se edhe ju ka hije ,pyetja ime ju pelqen me shume ushqimi qe pregaditeni vet apo kur dikush ju sjell ne sofer te gatshme
Edhe vet gatuaj per bukuri, po si ushqimi qe gatuan mami im nuk me duket i askujt, as i imi.
Єямєℓiиdå- WebMaster
Gjinia :
Ariel shkruajti:Rastis qe shoh nja dy seri ne fillim...nja dy ne mes...dhe te parafundit dhe te fundit nese i kap dhe e kuptoj gjith serialin [You must be registered and logged in to see this image.] .
ja marrke shpirtin... serialit mi serialit.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Malsori shkruajti:Goca sa ju pelqejn Serialet edhe nese ndodh nje serial nuk e percjellni a beheni nervoz [You must be registered and logged in to see this image.]
Nuk i shoh se skam aq kohe, ndoshta mund te shoh nje jese ne muaj.[You must be registered and logged in to see this image.]
Єямєℓiиdå- WebMaster
Gjinia :
Kur ju pelqejn me shume serialet mengjes, dreke apo darke? [You must be registered and logged in to see this image.]
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Leo_uk shkruajti:Kur ju pelqejn me shume serialet mengjes, dreke apo darke? [You must be registered and logged in to see this image.]
Ne darke lali ne darke..se flej me ondrra tbukra
Te ngordht macoku qe ke ne bark jarebi
Vete gatuaj shume mire...si gatimet e lokalit...Malsori shkruajti:Zakonisht Femrat bejn ushqimin se edhe ju ka hije ,pyetja ime ju pelqen me shume ushqimi qe pregaditeni vet apo kur dikush ju sjell ne sofer te gatshme
Pooor kur e ha qyl, aq me shijon... Me shume se gatimet e mia.
arma ma e forte e juaja...paraqitja e jashtme fizike apo ajo e brendeshme ?
ROLEX- V.I.P Anëtarë
- Postime : 82
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/03/2013
Mosha : 43
Be po flas per veten time un kur dua te perdor armen time perdor ate te brendshmen qe kam sepse ajo fizikja nuk besoj se te qon gjekundi ..mendimi im ky
A jeni munduar ta fajsoni dikend edhe kur keni bere nje gabim
Malsori- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
...si ju pelqen me shume....tja u kerkojne puthjen...apo tja u rrembejne ?
ROLEX- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Hahaha te ma rrembejne dihet ajo pune ndersa ta kerkoj me duket sikur e bej me zor
Malsori shkruajti:A jeni munduar ta fajsoni dikend edhe kur keni bere nje gabim
Nuk fajsoj njeri per gabimet e mia
cfar eshte ende tabu per femren shqiptare?
ROLEX- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
tabu ende per femren shqiptare esht ndershmeria ose me sakt lol virgjeria...pasi tcilen ju o e doni tpaprekshme ose nuk e merrni hiq x nusseROLEX shkruajti:cfar eshte ende tabu per femren shqiptare?
Burrelsja- I/e Përjashtuar
- Vendbanimi : Burrel
Postime : 603
Gjinia :
Anëtarësuar : 10/04/2013
Mosha : 29
Hobi : Smogxhije
Faqja 17 e 17 • 1 ... 10 ... 15, 16, 17
Similar topics
» Vajzat pyesin - Djemt përgjigjen ?
» Ateistet Pergjigjen Per Ju
» Mjekesi, cip per te marre pergjigjen e semundjes
» Lindsay, bukuroshja që po i “shtin n’dhe të gjallë” djemt e ri ?
» Sa libra ekzistojnë në botë? Përgjigjen e jep Google
» Ateistet Pergjigjen Per Ju
» Mjekesi, cip per te marre pergjigjen e semundjes
» Lindsay, bukuroshja që po i “shtin n’dhe të gjallë” djemt e ri ?
» Sa libra ekzistojnë në botë? Përgjigjen e jep Google
Faqja 17 e 17
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi