Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.


Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

+18
bobi 10
Leo_uk
Ajo goca
dajti modh
CuN@BosS/
Aristogata
Bukuria shpirterore
Erisa
jona
Shaban Cakolli
Next
juxhin
mela
alketa
[DJ^TRINITY]
Vellai
WebMaster
marsida
22 posters

Faqja 2 e 3 Previous  1, 2, 3  Next

Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga Vizitor Mon 12 Jan 2009 - 2:34

First topic message reminder :

A dini te gatuani ,dhe cila gjelle ju pelqen?
Anonymous
Vizitor
Vizitor


Mbrapsht në krye Shko poshtë


Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty po pse ti kledia sherbetore ke ti lal

Mesazh nga Vizitor Sat 17 Jan 2009 - 5:36

:@: : :bball: :bball: :bball: :bball:
Anonymous
Vizitor
Vizitor


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga Vizitor Sat 17 Jan 2009 - 9:49

nji pul te pjekme bona sot ene e hongra vetem :bobe:
Anonymous
Vizitor
Vizitor


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga Vizitor Sun 18 Jan 2009 - 19:24

PO PO PRES TE ME GATUAJNEEEEEEEEEE
Anonymous
Vizitor
Vizitor


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty pule me ara

Mesazh nga Vizitor Mon 19 Jan 2009 - 4:19

Për 4-5 persona duhen:

Pulë 500-600 g. gjalpë 50g. arra 2 filxhane kafeje, hudhra 1 kokërr, uthull 2 lugë gjelle, miell 1 lugë gjelle, kripë, piper.




Pula e pastruar dhe e larë pritet në thela, vendoset në tenxhere, hidhet ujë i vluar aq sa të mbulohen thelat, shtohet pak kripë,piper i zi dhe zihet në zjarr të ngadalshëm derisa të bëhet gati.
Në një tenxhere me gjalpë kaurdiset mielli, shtohet lëngu i pulës duke e përzier mirë që të mos krijohen kokrra dhe lihet të ziejë për 2-3 minuta derisa lëngu të trashet. Pastaj hiqet nga zjarri dhe përzihet me arra të shtypura. Salca rregullohet me hudhra të shtypura, uthull, kripë, piper të zi e thelpinj arre dhe mbahet në vend të ngrohtë, por pa marrë valë.
Gjatë servirjes në pjatë vendoset pula e cila mbulohet me salcën e përgatitur. Kjo lloj pule zakonisht jepet pa garniturë
Anonymous
Vizitor
Vizitor


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty qofte te skuqura

Mesazh nga Vizitor Mon 19 Jan 2009 - 4:21

Për 4-5 persona duhen:
Mish 1 filxhan çaji, qepë 2 kokrra, bukë 75 g. (2 feta), vezë 1 kokërr, kripë, piper, majdanoz, miell 2 lugë gjelle, vaj 4-5 lugë, perime sipas dëshirës.


Qoftet përgatiten zakonisht me mish lope; në këtë rast ato dalin më të buta dhe më të shijshme.
Mishi pritet në copa të vogla dhe grihet në makinë së bashku me qepën dhe hudhrat. Në masën e mishit hidhet vezë, kripë, piper i zi, majdanoz dhe bukë bajate e zbutur me qumësht ose ujë (bukë merret te 25% nga pesha e mishit). Masa përzihet mirë dhe ndahet në qofte; çdo qofteje i jepet forma e rrumbullakët ose ovale, pastaj kalohen në miell dhe skuqen në tigan me yndyrë nga të dyja anët. Duhet pasur parasysh se qofteve gjatë fërgimit nuk u duhet hedhur shumë yndyrë.
Shoqërohen me patate të skuqura, pure patate, perime të tjera të ziera ose të skuqura, pilaf, makarona
Anonymous
Vizitor
Vizitor


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty tave elbasani

Mesazh nga Vizitor Mon 19 Jan 2009 - 4:23

Për 4-5 persona duhen:

Mish 500 g. gjalpë 2 lugë gjelle, vezë 2 kokrra, kos 3 gota uji, miell 2 lugë gjelle, oriz 1 lugë gjelle,kripë.
Tava e Elbasanit përgatitet me mish qengji ose dashi. Po të jete me mish qengji ai piqet drejtëpërdrejtë ndërsa me mish dashi zihet më parë. Mishi pritet në thela, vendoset në tepsi, i hidhet përsipër gjalpë dhe futet në furrë ose në tavë me korent. Herë pas herë i hidhet nga pak ujë që të mos thahet. Pasi të piqet hiqet nga furra.
Në tenxhere me gjalpë kaurdiset pak miell derisa të zverdhet, por jo të skuqet; shtohet lëngu i mishit të pjekur i holluar me ujë, përzihen dhe vlojnë derisa të krijohet një salcë e trashë. Hiqet nga zjarri, ftohet dhe pastaj i shtohen kos, vezë, kripë dhe përzihen mirë. Në tavë hidhet oris gjysmë i zier, radhiten thelat e mishit, sipër hidhet masa e përgatitur, pak gjalpë dhe piqet në furrë.
Në qoftë se është mish dashi, ai më parë duhet të ziejë. 10-15 minuta para përfundimit të zierjes së mishit, hidhet pak oriz. Në tenxhere rrihen vezët, shtohet miell, kos, lëng mishi, gjalpë dhe kripë.
Copat e mishit vendosen në tavë së bashku me orizin, mbi to hidhet masa e përgatitur dhe gjalpë i freskët. Piqet në furrë derisa në sipërfaqe të krijohet një cipë e kuqe.
Anonymous
Vizitor
Vizitor


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty pastico me djathe

Mesazh nga Vizitor Mon 19 Jan 2009 - 4:24

Për 4-5 persona duhen:

Makarona 300 gram, vezë 2 kokrra, djathë 100 gram, qumësht 1 e 1/2 filxhan çaji, kripë, piper, gjalpë e djathë kackavall të grirë 1 lugë gjelle.


Makaronat spageti ziejnë në ujë të vluar me kripë për 10-15 minuta. Kullohen, shpëlahen,kullohen përsëri mirë dhe hidhen ne tavë, shtohen djathë i bardhë i thërmuar, një pjesë e gjalpit, vezë, pak qumësht, piper i zi dhe të gjitha këto përzihen mirë, shtrohen në tepsi të lyer me yndyrë, përsipër hidhet salcë bardhë, spërkatet me gjalpë e djathë kackavall dhe piqet në furrë për 25-30 minuta.
Anonymous
Vizitor
Vizitor


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty byrek me spinaq

Mesazh nga Vizitor Mon 19 Jan 2009 - 4:25

Për 4-5 persona duhen:

Miell 3 gota uji, uje 300 gram, spinaq 1 kg, vezë 1 kokërr, djathë 100 gram, vaj 1/2 filxhan caji, kripë, piper

Pergatitje:


Në tavolinë ose tepsi hidhet miell, në mes hapet gropë ku hidhet ujë me pak kripë. Për 1 kg miell merret 550-600 gram ujë, megjthëse kjo varet nga lagështia e miellit. Duke e përzier nga mesi, zihet një brumë i fortë i cili punohet për 10 minuta, ndahet në kuleçë, mbulohet me picetë të lagur dhe lihen për 20-30 minuta që të fitojë elasticitet. Nga çdo kulaç bëhen petë të vogla, secila prej tyre spërkatet me niseshte dhe vendosen 3-4 copë mbi njëra tjetrën, pastaj hapen petët e zakonshme. Spinaqi për mbushje pastrohet, lahet dhe përvëlohet për 2-3 minuta në ujë të vluar e kripë, kullohet duke e shtrydhur, pritet dhe përzihet me djathë të thërmuar e vezë, shtohet kripë, piper dhe shtrohet në petë. Në tepsi të lyer me yndyrë shtrohet gjysma tjetër e petëve, duke i spërkatur secilën me yndyrë, mbi to shtohet mbushja e përgatitur dhe mbulohet me pjesën tjetër të petëve të spërkatura me yndyrë. Anët mbështillen nga brenda. Byreku spërkatet me yndyrë dhe piqet
Anonymous
Vizitor
Vizitor


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty sheqer pare

Mesazh nga Vizitor Mon 19 Jan 2009 - 4:26

Për 25 copë duhen:
Për brumin:
Miell 3 gota uji, gjalpë 1 gote,
vezë 1 kokërr ose 2 të verdha,
sodë një majë luge kafeje, pak vanilje,
sheqer 1 gotë uji.
Për shërbetin duhen:
2 gota sheqer, një gotë e gjysmë ujë.

Rrihet gjalpi me sheqer, shtohen vezët pjesë-pjesë duke i rrahur vazdimisht dhe në fund hidhet mielli i perzier me sodë. Zihet brumi i cili pritet ne forma dhe shtrohen në tavë të lyer me yndyrë. Lihet të piqet për 20-25 minuta, hiqet nga furra dhe kur të vlohet i hidhet shërbet i aromatizuar me vanilje. Duhet pasur kujdes që shërbeti të mos i hidhet i nxehtë pasi sheqerparet qullosen
Anonymous
Vizitor
Vizitor


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty speca te mbushur

Mesazh nga Vizitor Mon 19 Jan 2009 - 4:29

Ingredientet : Per 4 persona
- 4 speca te bukur dhe te medhenj
- 100 gr oriz
- 300 gr mish i skuqur
- 2 gota leng mishi
- Salce nga domate te fresketa
- 2 qepe
- Buqete erezash
- Stafidhe dhe berthame pishe
- Kripe, pipe, vaj ulliri



Pergatitja :

Lani orizin (nese eshte e nevojshme) dhe skuqeni ate per disa minuta me pak vaj. Prisni 5 minuta dhe hidhni me pas aq leng mishi sa orizi te mos duket me. Hidhini kripe dhe lereni te zjere pa e mbuluar me kapak. Orizi duhet te jete i lire dhe gati i thate, por jo shume i bute.

Skuqni qepet e prera ne pak vaj. Perzieni orizin, mishin, qepet e skuqura, erezat e prera dhe gjysem gote vaj ulliri ne nje tas dhe hidhini edhe pak salce domate dhe gjysem gote vaj ulliri serish. Bejeni shijen sipas deshires me kripe dhe piper. Shtojini stafidhet dhe berthamat e pishave.

Prisni pjesen e siperme (kapakun) e specave. Hiqni pjesen e brendshme bashke me farat. Hiqini lekuren specave (edhe nga kapelja) duke i lene per 4-5 minuta ne nje tenxhere me 3 litra uje qe valon, per ti bere ato me te buta. Merrni nje tave ku specat do vihen prane njera tjetres, dhe hidhini pak vaj taves. Lerini specat per 5 minuta me pjesen e poshtme lart qe te kullojne.



Vendosini ne rregull specat dhe mbushini plot me miksin qe keni pergatitur me perpara. Vendosini siper kapaket cdo speci dhe hidhini pak vaj ulliri siper. Mbulojeni gjithe taven me nje leter alumini ne menyre qe letra te mos shtype specat, dhe vendoseni ne furre per 30 minuta me nje temperature 200° C. Hidhini me pas pak leng mishi siper specave dhe lerini edhe nje ore ne furre me nje temperature me te ulet.
Anonymous
Vizitor
Vizitor


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga Vizitor Mon 19 Jan 2009 - 5:41

mish pule me patate ne tav per 4 veta
4 kofsha pule
5 patate te medha
2 speca
2 karota
1 kungull po jane disa kunguj si sallatore te vegjel
salce domate

krip vaje piper te si rigon
dhe qep




pergatittja
mer patatet i qeron dhe i pret copa te medha
pret specat karotat dhe kungullin dhe qepen
ben kofshat e pules pak me salce dhe rigon dhe piper
i ben dhe patat specat etj qe ke grire ne tave me salce rigon piper i hedhe dhe vaje dhe krip dhe cone mishin mbi patatet dhe e con te piqet ne 200 grade per 1 ore me 1/5 eshte gati





kjo gjell eshte per beqaret shume e shpejt dhe behet dhe shpejt
Anonymous
Vizitor
Vizitor


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga WebMaster Mon 19 Jan 2009 - 5:59

akili dua qe kur te vi te me gatuash ket qe ke shkruajtur lale :gezim:
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga Vizitor Mon 19 Jan 2009 - 6:03

me gjithe qef klea
Anonymous
Vizitor
Vizitor


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga alketa Mon 19 Jan 2009 - 9:58

Midhje te mbushura

Përbërësit

* 24 midhje ose 500g
* 180ml uje
* 60ml vaj ulliri
* 1 hudher te prere
* nje dore majdanoz te grire
* 35g buke te grire
* 3 domate te prera te vogla te vogla pasi eshte hequr lekura

Udhëzime per pregaditje

i zien midhjet ne uje te mbuluara per 3 min derisa te hapen i kullon pastaj i ndan ne mes nje pjes te guackes e mban nje e hedh ate qe mban do ta perdorni per te mbushur e merr mishin e midhjeve dhe e ve ne nje pjat dhe pastaj i hedh te gjitha ingredientet dhe i trazon mire e mbulon dhe e ve ne frigorifer per 30 min pastaj vendos nje midhje ne cdo guacke i vendose ne tepsi dhe i pjek ne furre ne temp 375 per 10-15min pastaj i vendose ne nje pjatance vezore mbi njera tjetren dhe jane gati per tu shijuar do tiu udhezoja qe kete pjate ta pregatisnit ne nje raste te vecante
alketa
alketa
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : Albania
Postime Postime : 765
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/01/2009
Mosha Mosha : 31

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga alketa Mon 19 Jan 2009 - 9:59

Vegjetariane me peshk ton

Përbërësit

* 300gr miell
* 100gr ton
* 5 kokrra veze
* 2karrota
* salce me domate dhe perime
* 300gr djath pice
* ullinj
* 200gr qumesht

Udhëzime per pregaditje

marrim miellin dhe qumeshtin e bejme brum.pasi ta leme pre 15 minuta e hapim ne forme pice.hedhim salcen me pas djthin e pices. rrahim vezet dhe ia hedhim ,me pas hedhim karrotat e grira siper karrotes hedhim peshkun ton dhe ullinjte.pasi te kemi ngrohur furren ne 250 grde fusim picen per 15-20 minuta.
alketa
alketa
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : Albania
Postime Postime : 765
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/01/2009
Mosha Mosha : 31

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga alketa Mon 19 Jan 2009 - 9:59

Tort me puding

Përbërësit

* 3 kokrra veze
* 20 lug sheqer
* 20 lug miell
* 20 lug qumesht
* 1 pecive
* 1 vanile
* puding
* shllag

Udhëzime per pregaditje

Ne nje ene 3 vez dhe 20 lug sheqer perzihen me mikser mir pastaj shtohen 20 lug miell 20 lug qumesht 1 peciv dhe nje vanile dhe keto perzihen deri sa masa te behet homogjene pastaj e qesim ne tave dhe e fusim te piqet keshtu i bejm dhe dy pet tjera ne ket menyre pastaj ziejm pudingun dhe pasi te piqen te 3 petet dhe ftohetn ne mes te peteve i bejm me puding dhe ne fund e lyejm tere torten me shllag pasi ta lyejm me shllag torten e dekorojm me pem sipas shijes Ju befte mire
alketa
alketa
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : Albania
Postime Postime : 765
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/01/2009
Mosha Mosha : 31

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga alketa Mon 19 Jan 2009 - 10:01

Tort me kore te gatshme

Përbërësit

* 1 margarin
* 300 gr keksa
* 300gr sheqer
* gjysem liter qumesht
* arra lajthi rrush zhele

Udhëzime per pregaditje

margarinin me sheqer i rreh mire .Me një en tJeter i qet keksat dhe i ul ne qumesht ..peafersisht me pak se gjysem litre qumesht ....pastaj i qet arrat lajthit zhelet rushin i perzien te gjitha dhe e lyen torten ....torta duhet te lyer me 2-shllaga te vanilles dhe i qet mbi kokos......
alketa
alketa
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : Albania
Postime Postime : 765
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/01/2009
Mosha Mosha : 31

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga Vizitor Mon 19 Jan 2009 - 11:00

ore ju ne revista i merni keto ushqime , ose ne internet. jojo
jojo nuk ben keshtu
duhet vet ato qe dini

guzhina per mu ka demethenje shum shum per ushqim!!
nuk di te gatuaj as gje , por di ti shikoj qe mos te digjen .
Anonymous
Vizitor
Vizitor


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga mela Tue 20 Jan 2009 - 10:29

te gatuaj di dhe qe te gjitha gjellrtat me pelqejne
mela
mela
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : Tirana
Postime Postime : 2709
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/01/2009
Mosha Mosha : 112
Hobi Hobi : ING

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga Vizitor Wed 21 Jan 2009 - 3:40

po tin kledia nga i din keto
Anonymous
Vizitor
Vizitor


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga alketa Thu 22 Jan 2009 - 1:14

epo, interneti nuk eshte vetem per te chatuar o lal
alketa
alketa
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : Albania
Postime Postime : 765
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/01/2009
Mosha Mosha : 31

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga juxhin Tue 27 Jan 2009 - 7:19

ej po nuk ka lezet me i mor ne net recetat se te jet per ne net bej iventar une pastaj lezeti eshte i boni vete te shikojme sa guzhinjra te shkelqyer jeni...

juxhin
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : albania
Postime Postime : 32
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/01/2009
Hobi Hobi : rekrut i fbi-s

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga Vellai Tue 27 Jan 2009 - 7:21

juxhin jam mjeshter per gatim
lum gruja qe me ka :ngerdhesh:
Vellai
Vellai
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : ne mes te oqeanit
Postime Postime : 3943
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/01/2009
Mosha Mosha : 112
Hobi Hobi : po e kerkoj akoma

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga juxhin Tue 27 Jan 2009 - 7:23

ej kush do ti bej une nai gjo interesane ene tja coj me blutoth. si thoni nai spageti alla italiana ose nai krpe me ushqim fshati.. si thoni doni nai darke specjale...

juxhin
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : albania
Postime Postime : 32
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/01/2009
Hobi Hobi : rekrut i fbi-s

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga Vellai Tue 27 Jan 2009 - 7:30

mmmmmmmmmmmmmm
po dite musaka beje ene dergoje
Vellai
Vellai
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : ne mes te oqeanit
Postime Postime : 3943
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/01/2009
Mosha Mosha : 112
Hobi Hobi : po e kerkoj akoma

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga Next Tue 27 Jan 2009 - 7:42

DI POR PERTOJ :tel:
Next
Next
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Postime Postime : 2536
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 26/01/2009
Mosha Mosha : 36

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga Vellai Tue 27 Jan 2009 - 7:48

nuk pertoj por nuk di :bobe:
Vellai
Vellai
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : ne mes te oqeanit
Postime Postime : 3943
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/01/2009
Mosha Mosha : 112
Hobi Hobi : po e kerkoj akoma

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga Vizitor Tue 27 Jan 2009 - 7:51

Di dhe ka vite qe gatuaj e e vogel,rrija mrapa gjyshes dhe tashti vertet i them FALIMINDERIT dhe e puth forte :kis: se me ka marre malli :(
Anonymous
Vizitor
Vizitor


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga Vellai Tue 27 Jan 2009 - 8:04

rofye gjyshja jote qe te mesoj ty te gatush
Vellai
Vellai
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : ne mes te oqeanit
Postime Postime : 3943
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/01/2009
Mosha Mosha : 112
Hobi Hobi : po e kerkoj akoma

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga Vizitor Tue 27 Jan 2009 - 8:52

po dihet ,gjyshet jan ato qe na mesojn shume gjera qe,na perkrahin ma shume juhjjjjj
Anonymous
Vizitor
Vizitor


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga Next Tue 27 Jan 2009 - 11:29

te ben motrajote nje byrek ty hahha
Next
Next
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Postime Postime : 2536
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 26/01/2009
Mosha Mosha : 36

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga WebMaster Tue 27 Jan 2009 - 11:33

edhe muaaaaaaa BURByrek me spinaq
Për 4-5 persona duhen:


Miell 3 gota uji, uje 300 gram, spinaq 1 kg, vezë 1 kokërr, djathë 100 gram, vaj 1/2 filxhan caji, kripë, piper

Pergatitje:


Në tavolinë ose tepsi hidhet miell, në mes hapet gropë ku hidhet ujë me pak kripë. Për 1 kg miell merret 550-600 gram ujë, megjthëse kjo varet nga lagështia e miellit. Duke e përzier nga mesi, zihet një brumë i fortë i cili punohet për 10 minuta, ndahet në kuleçë, mbulohet me picetë të lagur dhe lihen për 20-30 minuta që të fitojë elasticitet. Nga çdo kulaç bëhen petë të vogla, secila prej tyre spërkatet me niseshte dhe vendosen 3-4 copë mbi njëra tjetrën, pastaj hapen petët e zakonshme. Spinaqi për mbushje pastrohet, lahet dhe përvëlohet për 2-3 minuta në ujë të vluar e kripë, kullohet duke e shtrydhur, pritet dhe përzihet me djathë të thërmuar e vezë, shtohet kripë, piper dhe shtrohet në petë. Në tepsi të lyer me yndyrë shtrohet gjysma tjetër e petëve, duke i spërkatur secilën me yndyrë, mbi to shtohet mbushja e përgatitur dhe mbulohet me pjesën tjetër të petëve të spërkatura me yndyrë. Anët mbështillen nga brenda. Byreku spërkatet me yndyrë dhe piqet
EK ME SPINAQQQQQQ
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga Next Tue 27 Jan 2009 - 11:35

u sa te mir e bekeni moj klea
Next
Next
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Postime Postime : 2536
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 26/01/2009
Mosha Mosha : 36

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga WebMaster Tue 27 Jan 2009 - 11:36

HMMMMMMMMM :hehe:
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga Vizitor Mon 9 Feb 2009 - 21:24

ne guzhinaaaa, me ka mesu nena te gatuj gjelllrat te gjithat, se kam problem , vetem thuani se qka po doni
Anonymous
Vizitor
Vizitor


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga Shaban Cakolli Tue 10 Feb 2009 - 1:38

te gatuaj nuk di,po te shijoj uh sa mire
Shaban Cakolli
Shaban Cakolli
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 6690
Anëtarësuar Anëtarësuar : 04/02/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga Vizitor Tue 10 Feb 2009 - 1:46

di me ngren dhe me gatu :hehe:
Anonymous
Vizitor
Vizitor


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga Shaban Cakolli Tue 10 Feb 2009 - 1:48

SA MIRE
jo me ngrene dijne te gjithe znj,po shumica nuk dijne te gatuajn :(
Shaban Cakolli
Shaban Cakolli
Legjendë
Legjendë

Postime Postime : 6690
Anëtarësuar Anëtarësuar : 04/02/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga jona Tue 10 Feb 2009 - 2:23

hahahaah
un te pakten di me gatuarrrrrrrrr
jona
jona
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Postime Postime : 261
Anëtarësuar Anëtarësuar : 28/01/2009

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga Vizitor Tue 10 Feb 2009 - 2:26

kur them te ngrn ,,dmth ,qe di te shijoj ,gjerat e mira dmth tja di vleren apo shijen nje gjelle te mirfillte :lol: qe vrtet ja vlen ,se per te ngren ka shume lloj ushqimi ,por vlerat nuk jane te njejta :lol!:
Anonymous
Vizitor
Vizitor


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....? - Faqe 2 Empty Re: Guzhina per ju ,dhe a dini te gatuani....?

Mesazh nga Sponsored content


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Faqja 2 e 3 Previous  1, 2, 3  Next

Mbrapsht në krye

- Similar topics

 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi